Een ogenblik geduld a.u.b.

Gemeente Zoetermeer

 • Kengetallen
 • Algemeen

  Actueel

  Via deze website zijn allerlei onderzoeken en cijfers over de gemeente Zoetermeer vindbaar. Deze pagina is voor iedereen die geïnteresseerd is in de gemeente Zoetermeer. De informatie is variërend van statistisch cijfermateriaal tot korte opinieonderzoeken over actuele onderwerpen en uitgebreide bevolkingsonderzoeken. Alle informatie op deze website is raadpleegbaar in rapportvorm of zelf samen te stellen in tabellen, grafieken en/of kaarten.

 • Onderzoeksbank

  Onderzoeksbank

  In de onderzoeksbank staan lopende en afgeronde onderzoeken, prognoses en analyses van de gemeente Zoetermeer. In de Onderzoeksbank kan snel en gemakkelijk gezocht worden op alle onderzoeken en rapporten die zijn gepubliceerd én nog worden gepubliceerd. Zoeken kan door keywords te selecteren of door een eigen zoekterm in te geven in het invoerscherm.


  Klik hier om naar de Onderzoeksbank te gaan.

 • Data op maat

  Data op maat

  Hoeveel inwoners heeft Zoetermeer in 2018? Hoe is de leeftijdsopbouw in mijn wijk? Hoe is het gesteld met de werkloosheid? In Data op Maat treft u deze en andere informatie en cijfers over Zoetermeer aan. De gegevens zijn voor meerdere jaren en vaak op een laag schaalniveau (wijk- of buurtniveau) beschikbaar. Klik op het onderwerp naar keuze en op de gewenste periodes en gebieden. De door u gevraagde gegevens worden overzichtelijk getoond in een grafiek, tabel of op een kaart. Daarnaast kunnen de cijfers worden opgeslagen in een ander gewenst bestandstype.

   


  Handleiding Data op Maat PDF Icon

Nieuws

Onderzoeksbank

Blijf op de hoogte

Meld u aan om per mail op de hoogte te blijven van de nieuwste cijfers en onderzoeken over Zoetermeer.

Ontvang maximaal 6 updates per jaar.

Links

Onder het kopje 'Links' staan een aantal onderzoeksrapporten gecategoriseerd naar onderwerp. Zo vindt u hier de deelrapporten van de Omnibusenquête 2017 en de Jongerenpeiling 2016. Ook de wijk- en buurtprofielen kunt u hier in zien. Verder staan er een aantal links die door verwijzen naar andere websites waarop cijfers m.b.t. gemeente Zoetermeer te vinden zijn.

Naar de 'Links'