Een ogenblik geduld a.u.b.

Gemeente Zoetermeer

 • Kengetallen
 • Algemeen

  Actueel

  Via deze website zijn allerlei onderzoeken en cijfers over de gemeente Zoetermeer vindbaar. Deze pagina is voor iedereen die geïnteresseerd is in de gemeente Zoetermeer. De informatie is variërend van statistisch cijfermateriaal tot korte opinieonderzoeken over actuele onderwerpen en uitgebreide bevolkingsonderzoeken. Alle informatie op deze website is raadpleegbaar in rapportvorm of zelf samen te stellen in tabellen, grafieken en/of kaarten.

 • Rapporten

  Rapporten

  Onder het kopje Rapporten staan afgeronde onderzoeken, prognoses en analyses van de gemeente Zoetermeer. Er kan hier snel en gemakkelijk gezocht worden op alle onderzoeken en rapporten die zijn gepubliceerd. Zoeken kan door keywords te selecteren of door een eigen zoekterm in te geven in het invoerscherm.


  Klik hier om naar Rapporten te gaan.

 • Databank

  Databank

  Hoeveel inwoners heeft Zoetermeer in 2018? Hoe is de leeftijdsopbouw in mijn wijk? Hoe is het gesteld met de werkloosheid? In de Databank treft u deze en andere informatie en cijfers over Zoetermeer aan. De gegevens zijn voor meerdere jaren en vaak op een laag schaalniveau (wijk- of buurtniveau) beschikbaar. Klik op het onderwerp naar keuze en op de gewenste periodes en gebieden. De door u gevraagde gegevens worden overzichtelijk getoond in een grafiek, tabel of op een kaart. Daarnaast kunnen de cijfers worden opgeslagen in een ander gewenst bestandstype.

   


  Handleiding Databank 

Nieuws

Rapporten

Blijf op de hoogte

Meld u aan om per mail op de hoogte te blijven van de nieuwste cijfers en onderzoeken over Zoetermeer.

Ontvang maximaal 6 updates per jaar.

Dashboards

Nieuw op zoetermeer.incijfers.nl zijn de dashboards. Deze tonen kant-en-klare presentaties van cijfers op het gebied van o.a. bevolking, wonen en economie. U ziet in één oogopslag b.v. de ontwikkeling van de bevolkingsgroei, de verdeling naar herkomst en het percentage 65-plussers visueel weergegeven in het Dashboard Bevolking.

Wilt u dieper in de cijfers duiken? Vanuit het dashboard klikt u eenvoudig door naar de databank.

Naar de Dashboards